Reținuți pentru tâlhărie calificată. L-au bătut și l-au lăsat fără haine

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu, fiind în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au identificat un bărbat dezbrăcat pe strada Luncilor din localitate, în vârstă de 19 ani.


Din verificările efectuate de polițiști a reieșit faptul că trei tineri l-ar fi dus pe acesta într-o zonă periferică, unde au exercitat acte de violență împotriva acestuia, lovindu-l cu pumnii în zona capului, l-au deposedat de articolele de îmbrăcăminte și i-au sustras bunurile personale.


În urma cercetărilor, polițiștii au identificat cele trei persoane implicate, în identitatea a trei bărbați, cu vârste de 18 și 19 ani, toți din Târgu Jiu. De asemenea, bunurile sustrase au fost găsite și returnate deținătorului.


În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată.


În urma probatoriului administrat în cauză, polițiștii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore față de cei trei bărbați, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Gorj.

Vizualizări: 1,304

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: