Retrogradată în Liga 3, a vândut un jucător la Universitatea Craiova

Universitatea Craiova ia jucători de perspectivă chiar şi de la echipe din Liga 3. Alexandru Mărieș a semnat cu Universitatea Craiova iar echipa de la care a plecat, Fotbal Comuna Recea, a primit 5.000 de euro și procente dintr-un viitor transfer.

 Jucătorul Alexandru Mărieș, de 20 de ani, a plecat de la Fotbal Comuna Recea, la capătul unui sezon bun, în care a atras atenția mai multor cluburi. Chiar dacă a evoluat pentru o echipă care a terminat campionatul Ligii 2 pe ultimele poziții, şi a retrogradat, mijlocașul a prins un transfer important, în Liga 1, la Universitatea Craiova. Mărieș a fost urmărit de olteni, iar la finalul campionatului din divizia a doua aceștia au trimis o ofertă echipei din Recea, care a fost acceptată. Maramureșenii au fost de acord cu cedarea tânărului născut în Baia Mare, pentru 5.000 de euro, dar și câteva procente dintr-un transfer ulterior. ”I-am dat drumul lui Mărieș la Universitatea Craiova. E deja transferat, noi nu am vrut să ne opunem mutării, e viitorul copilului. Nu suntem o echipă care să oprim viitorul jucătorilor. Am luat ceva bani mărunți, dar în principiu am luat un procent pentru viitor. Nu vreau să spun suma, pentru că îmi e rușine la cât e de mică, dar înțelegerea a fost ca băiatul să plece când va putea merge la mai bine. Așa a fost înțelegerea și cu părinții lui, că dacă va avea o ofertă bună, nu îi vom distruge viitorul. 5.000 de euro am luat pe el, plus procente”, a spus președintele clubului Fotbal Comuna Recea, Florin Gheasim, pentru Liga2.ro.

Alexandru Mărieș a avut evoluții bune și constante la Fotbal Comuna Recea, în urma cărora a ajuns la a treia cea mai importantă echipă din fotbalul românesc, Universitatea Craiova. El a evoluat în 24 de meciuri pentru clubul din Maramureș sezonul trecut, reușind să înscrie de cinci ori. A fost titular în 17 confruntări, iar în șapte a intrat pe teren de pe bancă.

Vizualizări: 830

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: