Pandurii a depus dosarul de licenţă pentru Liga 2

Clubul Pandurii Târgu Jiu a depus dosarul de licențiere pentru a evolua și sezonul viitor în Liga 2. Gorjenii au întocmit toate documentele solicitate de comisie pentru a putea juca în cel de-al doilea eşalon deşi echipa a retrogradat la finalul sezonului recent încheiat în Liga 3.

Pandurii este pregătită să joace tot în Liga 2 şi în următorul sezon deşi echipa a retrogradat în Liga 3 în acest an. Oficialii clubului spun că speră să joace în eșalonul secund şi în noul sezon dar totul depinde de Federația Română de Fotbal. Directorul sportiv Camilian Floroiu spune că, dacă FRF ar decide ca Liga a 2 a să aibă un format cu două serii, Pandurii ar putea juca tot în eșalonul secund. „Noi am depus dosarul de licenţiere pentru Liga 2, am avut deja o întrevedere cu Comisia de Licenţiere, prin vicdeo-conferinţă. Licenţa depusă este pentru Liga 2, şi acum, în funcţie de ce va hotărî FRF, care va fi formatul Ligii2, sau ce echipe se vor înscrie, noi sperăm să evoluăm şi în noul sezon tot în Liga 2”, a spus Floroiu la Radio Infinit, precizând totuşi că şi Liga 3 rămâne o opţiune: „Dacă nu, noi suntem pregătiţi şi pentru Liga 3, dar asta ar însemna un pas mai în spate pentru înalta performanţă”.

Dacă se va decide ca Liga 2 să aibă din nou două serii, aşa cum a avut mulţi ani de-a lungul timpului, Pandurii ar putea beneficia din nou de ajutor din partea FRF, care a salvat echipa din Târgu Jiu şi sezonul trecut, atunci când, din cauza pandemiei, nici o echipă nu a mai retrogradat.

Vizualizări: 2,833

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: