Mulţumit de performanţa echipei de junioare 3 a CSM Târgu Jiu

Handbalistele junioare 3 de la CSM Târgu Jiu au participat la turneul final al Campionatului Naţional, clasându-se pe locul şase în clasamentul final. Chiar dacă nu a câştigat decât un meci, antrenorul echipei de junioare Andrei Enache se declară mulţumit de jocul echipei şi de performanţa de calificare la acest turneu.

Handbalistele junioare nu au reuşit, în faza grupelor, decât o victorie, şi au cedat apoi în faţa a două formaţii mult mai experimentate şi în meciul de clasament pentru locul 5.  Antrenorul junioarelor, Andrei Enache, şi-a lăudat totuşi elevele pentru că au ajuns la acest nivel şi au căpătat experienţă. „Le-am spus după încheierea acestui turneu că pentru noi a fost o experiență foarte bună în vederea a ceea ce urmează să facem. Pot spune, cu sinceritate, că fetele au fost la un nivel bun. Poate că, în unele momente, puteam să obținem mai mult, dar suntem foarte mulțumiți pentru că au dat 100% la fiecare meci și asta este cel mai important. Am văzut care este nivelul, am văzut echipe cu jucătoare foarte puternice. Rămânem să tragem linie și să vedem exact ceea ce avem de făcut pentru viitor”, a spus Enache lăudând junioarele care au ajuns la performanţă într-un timp destul de scurt: „CSM-ul s-a înființat de doi ani de zile și, într-un timp atât de scurt, să ajungi la turneul final poate fi considerată o performanță. Noi știm că greul abia acum începe. Două reprize am fost cel puțin la același nivel cu echipa care a ieșit campioană și asta ne dă foarte mare încredere, pentru că avem pe ce să lucrăm. S-a văzut un plus de experiență, joacă de 8 ani împreună, dar prima repriză am pierdut-o pe niște decizii de arbitraj care mi s-au părut puțin injuste”.

Echipa de junioare a CSM Târgu Jiu a demonstrat că e pe drumul cel bun şi faptul că a ajuns la turneul final le dă speranţe conducătorilor că şi echipa de senioare va avea un viitor frumos atunci când aceste fete vor ajunge să joace la prima echipă.

Vizualizări: 268

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: