Horoscop

Valabil pe 19 august

BERBEC: O să le dați de capăt problemelor mai vechi și vă luați avânt să începeți lucruri noi, care să vă reprezinte și care să v-aducă, în curând, faimă și bani. Sunt șanse să cunoașteți pe cineva, să formați un cuplu.

TAUR: Odată rezolvate chestiunile care țin de sănătate, o s-aveți energia necesară să vă aventurați în afaceri și să schimbați ceva și în viața personală, unde trebuie recalibrată relația cu partenerul de cuplu – neapărat.

GEMENI: V-ați lămurit cum stați cu ajutorul din partea prietenilor! E mai bine să vă bazați pe forțe proprii, poate veți forma alte alianțe care să vă aducă succes. O boare de prospețime în relația sentimentală poate să apară în ultima săptămână a lunii aprilie.

RAC: O emancipare profesională după o perioadă de eforturi și nemulțumiri, dar ați avut și susținere din partea familiei, de la ființa iubită. Poate o să găsiți o cale de înțelegere cu cineva cu care ajunseserăți la judecată pentru că soluții erau dar nu le vedeați.

LEU: Se poate contramanda o plecare, dar or s-apară oportunități de a vă afirma în cadrul unei colectivități și să dați lovitura în carieră! Demersurile referitoare la achiziționarea unei locuințe avansează, dar cu hopuri, blocaje.

FECIOARĂ: O să recuperați banii pe care i-ați tot cerut și o să vă descurcați cu cheltuielile de tot felul. Sănătatea promite să fie mai bine dacă o să țineți cont de recomandările medicului. În dragoste o să fie armonie dacă vă abțineți de la reproșuri.

BALANTA: Aveți toate șansele să câștigați o bătălie în lupta cu partenerul de cuplu, să dovediți c-ați avut dreptate în toate privințele și puteți ajunge și la căsătorie! În sfera profesională apar oferte de lucru – poate vă interesează.

SCORPION: Răspunsul referitor la o angajare, o prelungire de contract poate veni după 16 aprilie și o să știți încotro s-o apucați. În dragoste, lucrurile nespuse țes o aură de neîncredere în… celălalt. Fiți sinceri unul cu altul!

SĂGETĂTOR: O să puneți punctul pe “i” în relația cu ființa iubită și o să faceți tot ce vă stă în putință să fiți împreună, c-aveți multe în comun. În profesie, veți găsi noi căi de exprimare de care toată lumea va fi încântată.

CAPRICORN: Bine ar fi să folosiți la maximum energia cu care sunteți infuzați și să faceți o schimbare radicală acolo unde e nevoie- în viața personală sau poate vreți de mult să vă luați o casă și nu ați reușit. Nu mai pierdeți vremea!

VĂRSĂTOR: O să reglați, din mers, actele, situațiile care trebuie să vă ofere un statut bine definit, să vă fie respectate drepturile pentru care v-ați zbătut vreme îndelungată. În relația cu partenerul, comunicarea trebuie dusă la nivelul următor – musai!

PEȘTI: Poate renunțați la o colaborare în favoarea alteia, ca să vă sporiți câștigurile, să munciți cu folos! E momentul să vă îngrijiți și de voi, să alegeți niște activități care să vă aducă buna dispoziție, poate faceți un pic de sport!

Vizualizări: 834

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: