Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

”Revelațiile durerii (după Cioran)", expoziție a Oanei Tudose

Muzeul Județean ”Alexandru Ștefulescu” din Târgu Jiu a găzduit joi vernisajul expoziției ”Revelațiile durerii (după Cioran)", semnată de artista Oana Tudose.

Oana Tudose abordează subiecte intime de regăsire și identitate. Expoziția poate fi vizitată în perioada 14 martie – 14 aprilie 2019. Curatori: Ana Daria Ionescu Haidău (directorul Liceului de Muzică și Arte Plastice ”Constantin Brăiloiu”) și Vasile Fuiorea (președintele Filialei Târgu Jiu a Uniunii Artiștilor Plastici din România).

Oana Tudose este absolventă a Liceului de Muzică și Arte Plastice ”Constantin Brăiloiu” (2005) secția Arhitectură, urmându-și studiile în cadrul Facultății de Arhitectură ”Ion Mincu” (2011) secția Arhitectură de Interior. În 2013 își definitivează Masteratul în Arhitectură de Interior și Retail Design în cadrul Institutului Piet Zwart, parte din Academia Willem de Kooning din Rotterdam.

Vizualizări: 904

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: