Katara lansează la Târgu Jiu albumul „The End”

Katara, trupa de Melodic Death Metal din Arad, va ajunge sâmbătă, 9 martie, la Târgu Jiu, pentru lansarea albumului  „The End”. Concertul va avea loc cu începere de la ora 20:30 la clubul Piano din Târgu Jiu.

Katara este o trupă de Melodic Death Metal, care şi-a început călătoria muzicală în anul 2014 în Arad și care își ia numele din limba greacă "katara", însemnând “blestem”.

Tema principală a trupei sunt “blestemele” de mai multe tipuri şi văzute din mai multe perspective, adăugând scurte poveşti prin versuri. Concertul de la Club Piano din Târgu Jiu marchează lansarea albumului de debut al trupei Katara numit “THE END”, care s-a lăsat aşteptat de ceva vreme, după lungi suferinţe sau “blesteme” datorate modificărilor  din componenţa trupei.

Materialul muzical este creat din suflet fiind un album conceptual cu multiple influenţe din sfera genului Melodic Death Metal.

Ca un corolar emergent activităţii bogate a trupei în cei peste 3 ani de existenţa, KATARA a lansat, în data de 4 ianuarie 2019, albumul de debut “The End”, care are o lungime totală de 47 de minute și conține 9 piese. Pe palierul liric, acest album de debut are ca teme de referinţă: moartea, pierderea, tristeţea, suferinţa, iluziile neconcretizate ale vieţii, blestemele şi sfârsitul lumii.

Muzical, acesta este un old school death metal fără compromisuri, cu inserţii simfonice datorate viorii. Dincolo de acest caracter organic, albumul “The End” este bogat, abundent, cu o vioară care adaugă câteva pete de culoare peisajelor muzicale.

Vizualizări: 673

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: