Tabere de schi organizate la Rânca

În zona Rânca vor fi organizate anul acesta mai multe tabere de schi şi snowboard, dar şi o serie de activităţi de iarnă. Preţurile pleacă de la 1.500 de lei pentru mimim 5 nopţi de cazare, cu masă şi pregătirea profesională pentru iubitorii sporturilor de iarnă.

De exemplu, la în perioada 10-14 februarie, la Rânca se desfăşoară Rookie Camp. Tabăra se adresează schiorilor începători cu vârsta de peste 18 ani, dar și celor de nivel mediu, care doresc să progreseze și să își îmbunătățească stilul.

Costul este de aproximativ 1.600 de lei şi include patru nopţi de cazare, mic dejun și cină, două sesiuni de cursuri/zi, skipass pe toată durata cursurilor, echipament (schiuri, clăpari, bețe), pentru cei care nu au, workshop despre mentenanța echipamentului, workshop Salvamont. "Adunăm o gașcă de schiori, într-o cabană în stil tirolez, pentru 5 zile de distracție pe zăpadă. Rookie Camp este o modalitate excelentă de a-ți petrece câteva zile la munte și de a învăța să schiezi cu stil, alături de alți oameni faini", promit organizatorii.

În acest moment se desfăşoară la Rânca o altă tabară de schi care se adresează copiilor cu vârsta între 6 şi 13 ani.

Vizualizări: 1,467

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: