Rihanna și Leonardo DiCaprio formează un cuplu

Supervedeta muzicii pop Rihanna și actorul laureat recent cu Oscar Leonardo DiCaprio s-au lăsat fotografiați împreună la festivalul de muzică Coachella din California, potrivit mass-media americane, citate de ziarul spaniol Estrella Digital, scrie Agerpres.

Întâlnirile celor doi erau până acum clandestine, în spatele ușilor închise și cu puțini martori, însă Rihanna și Leo nu s-au mai ascuns săptămâna trecut de camerele foto, la popularul festival Coachella.

Cântăreața din Barbados, care purta la gât un colier de diamante și o pereche de ochelari mari de soare aurii, și celebrul actor, cu capul acoperit discret cu un fes, s-au distrat alături de cei prezenți la festival.

Este prima imagine împreună a celor doi, după fotografia celebrului sărut pe care și l-au dat la Paris acum câteva luni și a cărei publicare Leo a încercat prin toate mijloacele să o împiedice. Cântăreața de 28 de ani și actorul în vârstă de 41 nu au dorit să-și oficializeze relația, pe care deja nu o mai pot ține ascunsă.

Vizualizări: 2,777

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: