Robert Bãlãeț: Dacã vrem sã facem performanțã trebuie sã mergem cu pași mãrunți

Fost director la CSM, timp de trei ani, Robert Bãlãeț a reușit sa câștige din nou concursul pentru postul de director al Clubului Sportiv Municipal. Aflat la începutul unui nou mandat la conducerea clubului înființat în 2019, Bãlãeț are ca obiectiv imediat cooptarea a 200 de copii la noua secție de fotbal.

Având acum un mandat permanent, Robert Bãlãeț a precizat cã e nevoie rãbdare pentru a putea face pași mãrunți spre marea performanțã.

Reporter: Care sunt obiectivele pentru acest nou mandat la conducerea CSM Târgu Jiu?

Robert Bãlãeț:  Obiectivele vor fi aceleași ca și pânã acum, creșterea sportului gorjean și al orașului Tãrgu Jiu, aducerea cât mai multor copii cãtre sport, și, bineînțeles menținerea celor douã echipe de seniori la un nivel cât mai ridicat. Acum, înfințând și secția de fotbal, familia noastrã se va mãri foarte mult și va fi foarte mult de muncã. Sper sã mergem pe acelasi trend, spre bine, s-au fãcut lucruri bune și vrem sã continuãm la fel.

Rep.: Și pe termen scurt care vor fi obiectivele acum?

R.B.: Pe termen scurt, odatã cu afilierea secției de fotbal, obiectivul va fi cooptarea a 200 de copii. Pe termen scurt nu prea se poate face mult la sport pentru cã, dacã vrem sa facem performanțã, trebuie sã mergem cu pași mãrunți și sã avem rãbdare, sã clãdim totul cum trebuie.

Rep.: Și când se vor putea vedea rezultatele?

R.B.: Rezultatele se vor vedea tot așa în câțiva ani, cum s-au vãzut și la handbal cu aceastã promovare în prima ligã și mai avem și jucatoare la lorurile naționale. Tot așa se va vedea, probabil, și la fotbal și la celelalte sporturi pe care le practicãm. Nu pot fi obiective scurte decât cooptarea cât mai multor copii care sa facã sport la CSM în condiții foarte bune.


 

Vizualizări: 813

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: