Român decedat în Austria. Alți doi la spital!

Un cetăţean român a decedat, iar alţi doi au suferit răni grave în urma unui accident rutier produs în Austria, în apropierea oraşului Sankt Polten, a informat duminică Ministerului Afacerilor Externe (MAE).

"Ambasada României la Viena are în atenţie accidentul rutier produs în apropierea oraşului Sankt Polten, în care a fost implicat un autoturism înmatriculat în România. Misiunea diplomatică a întreprins, în regim de urgenţă, demersuri pe lângă autorităţile locale, în vederea obţinerii unor informaţii suplimentare cu privire la identitatea şi starea de sănătate a persoanelor afectate. Conform datelor preliminare obţinute, un cetăţean român a decedat, iar alţi doi, printre care şi un minor, au suferit răni grave şi au fost transportaţi la o unitate medicală din zonă", relevă sursa citată.

Potrivit MAE, rudele victimelor au fost notificate cu privire la accident.

"Ambasada României la Viena monitorizează situaţia şi este în contact permanent cu autorităţile locale şi membrii de familie, fiind pregătită să acorde asistenţă consulară, în limita competenţelor legale", a adăugat MAE.

Vizualizări: 4,922

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Externe:

Citește și: