Romanescu anunţă când reîncep lucrările la stadion

Lucrările de modernizare a stadionului municipal din Târgu Jiu ar putea fi reluate în circa o lună. Primarul Marcel Romanescu a anunţat că marţi, 8 mai, comisia tehnică de la Ministerul Dezvoltării a avizat proiectul privind amenajarea exterioară a arenei sportive şi racordarea la utilităţi.

Investiţiile necesare pentru finalizarea lucrărilor se ridică la 2 milioane de euro. „Urmează comisia interministerială şi hotărârea de Guvern pentru alocarea fondurilor. Lucrările ar putea începe într-o lună, o lună şi jumătate, pentru că după ce se dă hotărârea de Guvern, se intră imediat pe licitaţie. Lucrările ar trebui să fie gata în jurul lunii septembrie, octombrie. Nu este o lucrare foarte mare, doar de amenajare a exteriorului care în 2 luni ar trebui să se realizeze”, a declarat Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu Jiu.

Fără această ultimă investiţie, stadionul din Târgu Jiu nu poate fi dat în funcţiune. La finalul lucrărilor se va efectua şi recepţia investiţiilor realizate la această modernă bază sportivă.   

Vizualizări: 954

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: