Romanescu, către şeful Aparegio: Să caute chirie în oraş!

Aparegio mai are doar două zile la dispoziţie pentru a evacua apartamentul destinat casieriei şi folosit de consilierul directorului general Traian Pătrăşcoiu. Până vineri, spaţiul trebuie readus la destinaţia pentru care s-a semnat contractul cu Edilitara. În caz contrar, acesta va fi reziliat.

Mai mult decât atât, primarul Marcel Romanescu a explicat că spaţiul ar trebui să fie folosit în scopul stabilit la semnarea acestei înţelegeri. Apartamentul aparţine Edilitara şi a fost dat în folosinţă operatorului de apă pentru ca acolo să funcţioneze o casierie. „Eu ştiu că un contract între părţi trebuie respectat. În acest moment, avem un contract semnat, în baza unei hotărâri de Consiliu Local, între Edilitara şi Aparegio. Notificarea venită din partea Edilitara către Aparegio trebuie să ducă la bun sfârşit acel proces început în urmă cu câţiva ani. Dacă nu este respectat, contractul trebuie reziliat”, a declarat primarul Marcel Romanescu.

În plus, primarul l-a îndemnat pe directorul Aparegio, Traian Pătrăşcoiu, să-i caute chirie în oraş consilierului său pe care îl găzduieşte, în continuare, în casieria instituţiei. „La mine, nu a venit nicio altă solicitare. În condiţiile în care s-ar schimba destinaţia, trebuie să treacă prin Consiliul Local o astfel de solicitare. Eu cred că Aparegio, dacă doreşte să cazeze pe cineva din personalul propriu, nu trebuie neapărat să obţină un spaţiu de la Primăria Târgu Jiu. Poate să găsească un spaţiu cu chirie în oraş, unde poate să stea domnul Iliescu”, a mai transmis edilul.

2 februarie, termen limită

Notificarea transmisă de Edilitara către Aparegio a fost semnată în 18 ianuarie. Prin document, i s-a transmis şefului Aparegio ca, în termen de 15 zile, să redea spaţiului destinaţia stabilită iniţial. Cu alte cuvinte, vineri, consilierul Ion Iliescu ar trebui să caute altă locuinţă. „Ar trebui să fie evacuat apartamentul ţinând cont că i s-a schimbat destinaţia fără acordul Consiliului Local. Ştim că de la Edilitara s-a transmis un ordin de evacuare care considerăm că va fi şi pus în aplicare”, a transmis consilierul local Mihai Paraschiv.

Vizualizări: 1,749

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: