Romanescu, chemat la Dragnea

Fostul deputat Pantelimon Manta a confirmat informaţia lansată pe surse de Viorel Caragea, cum că Marcel Romanescu a avut o întâlnire stabilită cu liderul PSD Liviu Dragnea, la care în ultimul moment a renunţat să se ducă. „Dacă voia să aibă discuţii politice, se ducea la Dragnea. Se ducea la Dragnea, pentru că a fost chemat. Nu s-a dus, nu mai comentăm. O ştiu şi eu de unde ştie domnul Caragea, din surse, nu mi-a spus el. Asta nu înseamnă că are disponibilitatea să treacă la PSD”, a spus Manta la Radio Infinit.

Pantelimon Manta, care i-a fost alături lui Romanescu în primii ani de politică, îl sfătuieşte pe acesta să nu mai comenteze atât legat de o posibilă plecare la alt partid. „Ar trebui să se hotărască, toate aceste discuţii nu sunt de bun augur”, a spus Manta.

Marcel Romanescu, aflat la primul mandat de primar al municipiului Târgu Jiu, spune însă că nu el creează aceste subiecte de presă, ci adversarii lui politici. „Sunt subiecte pe care adversarii mei politici le pun pe agendă. În afară de UDMR, am deja adeziune la fiecare formaţiune politică. Sunt la Partidul Naţional Liberal şi până în 2020 voi rămâne la Partidul Naţional Liberal. Şi mai încolo. Nu are rost să mai discut acest subiect”, a spus liberalul Romanescu. (A.A.)

Vizualizări: 2,275

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: