Morega nu exclude o candidatură de la alt partid

Viceprimarul din Motru, Cosmin Morega, îşi doreşte să candideze şi în 2020 la funcţia de primar. În 2016 a candidat din partea PSD şi a pierdut în faţa liberalului Gigel Jianu. Întrebat dacă va candida de la alt partid, în cazul în care PSD va avea alt candidat, Morega nu a exclus posibilitatea. „Nu aş vrea să comentez acum acest lucru. Sunt convins că va trebui să candideze cel care va avea şanse reale să câştige Primăria Motru”, a spus Cosmin Morega la TV Sud.

Morega nu crede că posibilitatea candidaturii lui Constantin David, directorul Carierei Roşiuţa, din partea PSD, este una reală. „Eu aş vrea să clarific această problemă şi din poziţia pe care o am de preşedinte executiv al PSD Motru, şi din discuţii avute cu preşedintele Dorin Hanu. La Motru nu s-a discutat o astfel de problemă. În plus, am văzut că domnul David nu îşi doreşte să candideze la funcţia de primar. Nu ştiu cine a avut interes să arunce în spaţiul public acest lucru, pentru că nu s-a discutat niciodată aşa ceva”, a spus Morega.

Viceprimarul spune că trebuie să candideze candidatul care este dorit de motreni: „Nu contează dacă îmi doresc eu, important este dacă îşi doresc cetăţenii şi dacă îşi doreşte partidul. Dacă va fi un sondaj, sper să îl trec cu brio”.

Cosmin Morega nu crede nici în posibilitatea ca actualul primar liberal să treacă la PSD. „Eu nu îl văd pe domnul Jianu curtat de PSD şi nici nu îl văd să treacă la PSD”, a spus Morega. (A.A.)

Vizualizări: 2,404

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: