Senatorul Iriza a demisionat din ALDE

Senatorul de Gorj, Scarlat Iriza, a demisionat din ALDE. Iriza spune că este nemulțumit de modul în care Daniel Chițoiu conduce partidul și împarte funcțiile. Senatorul îl numește pe Chițoiu păcălici și spune că nu îl poate conduce pe el, care a luat zece mii de voturi, cineva care a luat mai puțin de trei mii.

Iriza a spus că deocamdată nu intenționează să plece din grupul parlamentar al ALDE, dar îi cere lui Tăriceanu, despre care spune că este un gentleman, să ia măsurile care se impun. Cea mai mare supărare a lui Iriza este legată de numirea lui Anton Anton la Ministerul Energiei. “Băiatul ăsta de 100 de ani a spus că s-a terminat cu cărbunele în Gorj. Cine este el să spună asta? ALDE a scăzut în Gorj la 3% după declarațiile lui Anton Anton, de la peste 20% la cât ajunsese”, a spus Iriza.

Întrebat dacă i-a cerut ceva lui Chițoiu și nu a primit, Iriza a spus că acesta nici măcar nu-i răspunde la telefon. “Nici nu trebuia să îi cer. Trebuia să spună ce negociere a fost cu PSD și în funcție de rezultatele noastre să stabilim ce și cum. Într-un an și jumătate de când sunt senator nu mi-a răspuns niciodată la telefon”, a spus Iriza.

Scarlat Iriza mai spune despre Chițoiu că este slab ca secretar general al ALDE și că până și Dian Popescu ar fi fost de zece ori mai bun. Dian Popescu este președintele ALDE Gorj, Iriza fiind de obicei un critic al acestuia. (R.S.)

Vizualizări: 3,795

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: