Romanescu, criticat pentru lipsa de comunicare

Marcel Romanescu este din nou criticat de colegii lui din PNL pentru proasta comunicare cu presa. „Anularea conferinţelor de presă mi s-a părut cea mai mare prostie. Cum să anulezi tu singura ta cale de acces către ochii și urechile cetăţenilor?”, a spus liberalul Gheorghe Pecingină la un post de radio.

Un alt politician îl critică pentru lipsa de comunicare cu liderii politici și cu consilierii locali. „Niciodată nu m-a sunat de când este primar. Sunt mulţi primari din teritoriu care mă sună, lor li se pare ceva înjositor. Se vaită că nu îi trec proiectele, dar poate că sunt probleme complexe care trebuie discutate”, a spus președintele PMP Gorj, Nicolae Daviţoiu. „Când eram consilier local, veneau și mă întrebau dacă mă opun la ceva și le scoteau de pe ordinea de zi, nu voiau scandal”, mai spune Daviţoiu, referindu-se la perioada când primar era Florin Cârciumaru.

Daviţoiu susţine că alegerile locale și parlamentare din 2020 depind într-o măsură foarte mare de evoluţia primarului Romanescu din acest an. (R.S.)

Vizualizări: 386

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: