Romanescu îl împinge pe Vîlceanu în lupta pentru CJ Gorj

Primarul liberal din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, își împinge discret șeful de partid în lupta pentru președinția Consiliului Județean Gorj. Romanescu este de părere că ideea unui candidat unic al dreptei la funcția de președinte al CJ Gorj este una bună și a ar trebui să candideze cel mai bine plasat în sondaje dintre președinții organizațiilor județene ale PNL, USR sau PMP.

Este destul de evident că notorietatea președintelui PNL Gorj, Dan Vîlceanu, este peste cea a liderilor USR Gorj - Radu Miruță și PMP Gorj - Nicolae Davițoiu.

“Înțeleg că e o discuție în trei, Miruță, Davițoiu și Vîlceanu, care dintre ei să-și asume candidatura. Și mie poate îmi era confortabil să forțez o înțelegere cu PMP sau USR, deși am realizat că e foarte greu. Mi-am asumat candidatura la primărie cu toate riscurile. După o asemenea bătălie, poți intra în istorie sau să deveni istorie”, a spus Romanescu la Radio Infinit.

Acesta susține că cea mai bună soluție ar fi un sondaj și cel mai bine plasat dintre cei trei ar trebui să își asume candidatura. "Când ești lider, îți asumi", a spus Romanescu.

Vîlceanu și Miruță par însă interesați de posturi de parlamentar, astfel că nu sunt dispuși să riște o candidatură la alegerile locale, pe vot uninominal, unde s-ar vedea clar valoarea fiecăruia. (R.S.)

Vizualizări: 2,109

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: