Vîlceanu spune că PNL a fuzionat cu ALDE la Gorj. Vrea candidat unic la CJ împotriva PSD!

Președintele PNL Gorj, deputatul Dan Vîlceanu, ar putea fi nevoit să își asume o candidatură la președinția Consiliului Județean Gorj, unde va fi vot uninominal. Candidatul PSD, Cosmin Popescu, este președintele în funcție al Consiliului Județean și are o relație bună cu aproape toți primarii, care îl vor ajuta pentru obținerea unui nou mandat.

Strategia lui Vîlceanu este de a propune partidelor antiPSD să aibă un candidat unic la președinția CJ Gorj.

Vîlceanu nu a numit partidele cu care va discuta, dar nu și cu ALDE, partid cu care consideră că a fuzionat. “Prin această venire a domnului Filip la PNL, împreună cu colegii lui, practic este o fuziune prin absorbție a organizațiilor”, a spus Vîlceanu, făcând referire la primarul din Rovinari. “Dacă priviți în ultima perioadă, domnul Filip alături de echipa dânsului a reprezentat ALDE Gorj. Și atunci avem practic această fuziune astăzi a unor partide de dreapta”, a spus Vîlceanu, deși Filip a fost doar câteva săptămâni președinte la ALDE Gorj, iar până de curând numea ALDE o remorcă a PSD.

ALDE Gorj are de joi un nou președinte, pe Ninel Muja - vicepreședinte al CJ Gorj, considerat un apropiat al PSD. (A.A.)

Vizualizări: 1,972

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: