Rușeț țintește Consiliul Județean

Ion Rușeț, de la PMP Gorj, țintește un post în Consiliul Județean. Fostul senator a anunțat că își dorește să fie pe lista candidaților la alegerile locale din această vară, dar așteaptă și girul partidului.

Partidul Mișcarea Populară Gorj nu a stabilit candidații la toate primăriile și nici lista pentru Consiliul Județean Gorj. Cert este că dorința lui Ion Rușeț este să se regăsească printre cei care vor intra în competiție pentru Consiliul Județean.

Întrebat dacă își dorește să candideze la alegerile locale din vară, Ion Rușeț a explicat că vizează un loc în Consiliul Județean. “Sigur că eu nu pot să candidez la Turcinești. Sunt acolo de opt ani. Nici nu cunosc lumea, nici concetățenii de acolo nu mă cunosc pe mine. Sigur că îmi doresc o candidatură pe lista de consilieri județeni. Partidul este cel care hotărăște. Contează ce îmi doresc eu, dar partidul hotărăște. Nu știu care va fi decizia partidului. Avem deja câțiva oameni pe care îi știm că vor fi candidați”, a declarat Ion Rușeț, la TV Sud. (A.A.)

Vizualizări: 1,948

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: