Rușeț, ironic cu fostul coleg Ninel Muja: Va fi omul politic al anului

„Dacă va duce ALDE în Consiliul Județean, Ninel Muja va fi omul politic al anului!” O spune Ion Rușeț, de la PMP, despre fostul său coleg de partid care a fost numit acum lider al ALDE Gorj. Asta după ce fostul președinte Robert Filip a ales să treacă la PNL, iar un alt fost președinte - Ion Iordache - a trecut la PSD. Rușeț îl ironizează pe Muja despre care crede că nu are nicio șansă să prindă vreun loc în Consiliul Județean.

Ninel Muja, vicepreședintele Consiliului Județean Gorj, a preluat frâiele ALDE Gorj odată ce Robert Filip și-a anunțat candidatura la primărie pe lista PNL. „Domnul Muja conduce o legiune nu decimată, super-decimată. Vor trebui să caute, să dea telefoane. Mai sunt câțiva oameni la ALDE. Dacă reușește domnul Muja să conducă ALDE spre Consiliul Județean, după mine, va fi omul politic al anului dacă reușește chestia asta, ceea ce cred că este imposibil”, a declarat Ion Rușeț.

Rușeț prevede și mai multe “transferuri” în următoarea perioadă pe scena politică din Gorj. „Era previzibil acest lucru. Este perioada transferurilor. Primarul de la Stejari ne-a părăsit. A trecut la PSD. A zis că ajută PMP să crească, asta e o chestie de gargară. Nu este niciun secret pentru nimeni că primarul de la Bălești, primarul de la Crasna deja au semnat transferurile. Sunt discuții și cu alți doi primari de la PNL să treacă la PSD. E o perioadă de transferuri. La Tismana, avem un candidat foarte puternic, domnul Ion Popescu. Cred că domnul Slivilescu va ieși pe poziția a treia chiar dacă este primar în funcție”, a mai spus Rușeț, la TV Sud. 

Vizualizări: 1,735

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: