Romanescu l-a lăsat în locul lui pe Aurel Popescu, dar nu i-a dat ștampila

Viceprimarul Aurel Popescu a preluat atribuțiile de primar al municipiului Târgu Jiu în această săptămână. Edilul Marcel Romanescu se află în concediu. Acesta și-a luat măsuri de „precauție” înainte să plece. N-a avut curaj să-i lase vicelui Popescu și ștampila, așa că i-a încredințat-o șefei sale de cabinet.

Primarul Marcel Romanescu a anunțat că va lipsi cinci zile de la primărie. În locul său, va rămâne șef viceprimarul Aurel Popescu: „Sunt în așa-zise cinci zile de concediu. Voi fi permanent pe lucrările din Târgu Jiu și pe lucrările care vor apărea, dar, în privința celor doi viceprimari, unul, din ceea ce știu, este într-o perioadă de concediu, mă refer la domnul Tudor, iar domnul Aurel Popescu sper că este la serviciu. Dânsul, în momentul de față, a preluat atribuțiile de primar pe perioada celor cinci zile, în care sunt în concediu”.

Romanescu i-a delegat doar atribuțiile lui Aurel Popescu. Nu și ștampila. „Nu mă aștept la nicio surpriză, mai ales că ștampila e încă la mine la birou. Am găsit o cheie. Semnătura este la domnul Aurel Popescu, ștampila e la șefa mea de cabinet, la doamna Nodea, și ținem legătura permanent. Din acest punct de vedere, cunoscându-l pe Aurel Popescu, sunt convins că va face tot ceea ce este legal și nu vom întâmpina probleme în perioada următoare”, a mai spus primarul Marcel Romanescu.

Vizualizări: 1,567

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: