Romanescu lasă ușa deschisă pentru PSD: „Pionieratul mi l-am făcut alături de Cosmin Popescu“

Primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a spus că se va gândi la o posibilă plecare din PNL, dacă relația cu liderii partidului nu se va schimba: „Dacă comportamentul liderilor din Partidul Național Liberal se menține la fel cum a fost comportamentul din ultimii ani de zile ...

Și dumneavoastră, dacă ați ați fi în locul meu, v-ați gândi de foarte multe ori. Până în acest moment eu am oferit PNL toată energia mea, toată capacitatea mea, tot ceea ce puteam să-i ofer, demonstrând în urma alegerilor că am fost un câștigător, printre puținii din Oltenia. PNL, prin reprezentanții de la Gorj, nu m-a susținut în același mod“, a declarat acesta la 1 Plus TV.

Primarul municipiului Târgu Jiu a recunoscut că are o relație de prietenie cu președintele executiv al PSD Gorj: „Am o relație de prietenie cu Cosmin Popescu, care ne leagă de 20 de ani. În politica de început, pionieratul mi l-am făcut alături de Cosmin Popescu. Ne leagă foarte multe amintiri plăcute. Că, ulterior, Cosmin Popescu a ajuns președintele Consiliului Județean Gorj din partea PSD și eu am ajuns primar din partea PNL, nu înseamnă să am o reacție de adversitate față de Cosmin Popescu, cel puțin pe latură administrativă. Viața ne-a demonstrat după alegerile din anul 2020, că putem colabora în interesul acestui județ“. 

Vizualizări: 1,280

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: