Romanescu: Sunt șansa dreptei. Scorul la care iasă din politică!

Liberalul Marcel Romanescu trage nădejde că va fi susținut de toate partidele de dreapta din Gorj, pentru a-l învinge pe Aurel Popescu de la PSD. Romanescu a declarat că dacă nu va lua măcar atât cât a luat PNL la parlamentare sau locale, se va retrage din viața politică. Alegerile pentru Primăria Târgu Jiu vor fi, cel mai probabil, în aprilie.

Liberalul Marcel Romanescu așteaptă susținere de la toate partidele de dreapta din Gorj. Romanescu spune că liderii politici nu-l vor susține decât dacă au interese personale. Amintește că la aceste alegeri, în cursă este doar funcția de primar, nu și de consilieri locali. “Eu cred că inclusiv domnul Nicolae Davițoiu (n.r- lider PMP Gorj) știe că șansă unică pe care o are dreapta este în aceste alegeri. Dacă toate celelalte formațiuni de dreapta mergeau cu un singur candidat, acceptau să aibă candidat unic, procentele lor însumate erau mai mari decât ale lui Florin Cârciumaru. Dacă nu se vor urmări interese personale ale unor lideri ai acestor formațiuni, aici se va ajunge, ca de data aceasta să fie un candidat unic al dreptei”, a spus Romanescu la o emisiune TV. El speră că va avea sprijinul lui Rudi Bugă – PRU, Sergiu Dîrnu- USR sau Davițoiu- PMP.

Romanescu a mai spus că dacă nu va trece de scorul PNL la parlamentare și locale, 14%, înseamnă că trebuie să părăsească scena politică. „Eu am spus că dacă nu voi obține rezultatul PNL  la alegerilor locale sau parlamentare în Târgu Jiu, voi renunța la calitatea de om politic. O spun cu foarte mare dorință de a face acest lucru. Dacă nu depășesc acest procent înseamnă că în cei 16 ani, pe care i-am dedicat și activității politice, nu am convins măcar 20% să meargă alături de mine și să mă voteze; înseamnă că trebuie să fac un pas înapoi”, a spus acesta. „Decât să câștig o campanie în mizerie, prefer să iau un rezultat decent”, a mai declarat Romanescu.

Vizualizări: 947

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: