Politicienii gorjeni, condamnaţi la moarte de un scriitor

Pentru că nu vorbește aceeași limbă cu a lor, scriitorul Laurian Stănchescu a decis să treacă la măsuri mai „dure” față de politicienii cu care e în conflict de o bună perioadă de timp, asta în ciuda faptului că toamna trecută chiar el a candidat pentru a deveni senator de Gorj, voturile obținute fiind prea puține pentru a-i permite să fie azi parlamentar.

 Supărat pe clasa politică, dar și pe administrația locală care îl ține departe de manifestările dedicate luna aceasta nașterii lui Brâncuși, scriitorul a decis joi să îi condamne, simbolic, la moarte pe toți politicienii post-revoluționari. Deși nu rezolvă mare lucru prin „decizia” respectivă, Stănchescu a reușit să își exprime supărarea în maniera respectivă printr-o postare pe rețelele de socializare, zeci de persoane distribuind-o la rândul lor în mediul virtual.

„Condamn la moarte simbolică Preşedinţii, Premierii şi Guvernele României! Parlamentul și toată (sunt câteva excepţii) clasa politică! În virtutea descendenţei mele dacice şi a Legilor Belagine din care îmi revendic spiritul, condamn la moarte simbolică pe toţi dregătorii care au trădat, crucificat şi ucid românismul de 27 de ani. Vă condamn la moarte simbolică pentru umilirea şi desacralizarea memoriei neamului românesc, vă condamn la moarte simbolică pentru distrugerea unei mândre şi frumoase naţiuni. Aţi ţinut calea României ca tâlharii la drumul mare, i-aţi înjunghiat sufletul, i-aţi jefuit avuţia adunată de veacuri şi i-aţi zdrobit soarta! Netrebnicilor, meritaţi mai mult decât o condamnare la moarte simbolică!”, a menționat scriitorul Laurian Stănchescu în postarea sa de pe Facebook.

Vizualizări: 384

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: