Romanescu transformă Târgu Jiul într-un imens depozit de gunoaie

Demers incredibil al Primăriei Târgu Jiu, care vrea să facă un nou focar de infecție în municipiu.

Primăria Târgu Jiu anunță, ca inițiator, intenția de elaborare a unui Plan Urbanistic Zonal pentru construirea unei stații de sortare a deșeurilor municipale pe str. Ciocârlău, nr. 44, adică în proximitatea unor zone de locuit.

Atenție, cei care aveți în intenție să vă opuneți unui astfel de proiect, o puteți face până la data de 30 iunie.

Sortarea deșeurilor municipale înseamnă de fapt ducerea gunoaielor la această stație, în vederea separării celor reciclabile. Mirosul va fi unul insuportabil în zonă, pe o rază mare, mai ales pe timp de vară.

Reamintim că Primăria Târgu Jiu mai face un depozit de deșeuri necontrolate și în cartierul Slobozia, în ciuda protestelor oamenilor de acolo, care se plâng de mirosul de la depozitul ecologic gesionat de Polaris.

Primăria a scos la licitație realizarea unui plan urbanistic zonal pentru depozitul de deșeuri necontrolate din cartierul Slobozia, licitație câștigată în cursul lunii trecute de firma Arhimaniac Project, pentru suma de 22.680 lei.

Administrația condusă de Marcel Romanescu va face astfel două focare de infecție, în două zone diferite ale muncipiului, mult prea aproape de zonele de locuit și oricum în zone în care orașul ar urma să se extindă.

Galerie foto



Vizualizări: 3,543

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: