Prefectul: Această întâlnire va clarifica o mare parte din întrebări

Daniel Baciu, președintele Casei Naționale de Pensii, este așteptat joi în Gorj pentru a discuta despre pesnionarea pe Legea nr.197/2021.

 

La discuţie sunt invitaţi să participe reprezentanţi ai sindicatelor şi ai protestatarilor, conducerea CEO şi reprezentanţi ai Casei Judeţene de Pensii.

Prefectul de Gorj, Iulian Popescu, susţine că această întâlnire este una importantă, întrucât se va stabili cu exactitate care sunt paşii ce trebuie urmaţi de acum înainte: „Am fost abordat şi de protestatari. Propun să avem doi reprezentanţi din partea fiecărui sindicat, responsabili pe judeţul Gorj. Unele persoane spun că nu îşi mai are rostul vizita domnului Baciu în judeţul Gorj, altele spun că este foarte bun acest dialog. Părerea mea e că atâta timp cât există riscul unor presiuni sociale şi, să zicem aşa, tulburări sociale, este bine să ne adunăm la aceeaşi masă: conducerea Complexului Energetic Oltenia, Casa Naţională de Pensii, Casa Judeţeană, sindicate şi să avem o comunicare concretă, pe grafice de activităţi, să vedem când anume încep primele dosare să fie aprobate şi care este perioada de timp până se vor finaliza. Am mare încredere că această întâlnire va clarifica o mare parte din întrebări şi gorjenii nu îşi vor mai consuma energia pe zvonuri şi păreri. Vom avea informaţiile oficiale, clare pentru toată lumea”, a transmis prefectul, pentru Radio Infinit.

Vizualizări: 2,353

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: