Roşia de Amaradia se transformă în şantier

Fericire mare pe capul primarului din Roşia de Amaradia, Liviu Cotojman. Primarul a reuşit să se încadreze în termenul prevăzut de minister, 30 octombrie, pentru a obţine toate avizele necesare celor şapte proiecte câştigate pe Programul Naţional de Dezvoltare Locală 2. Asta deşi termenul a fost prelungit cu încă o lună, până la 30 noiembrie, pentru ca absolut toţi primarii să depună documentaţiile.

„Am reuşit să depun toate documentaţiile, aştept să mă cheme să semnez contractul de finanţare. Am cele mai multe proiecte din Gorj depuse, şapte la număr, şi am reuşit să le instrumentez şi să le depun. După ce semnez, scot lucrările la licitaţie, deci anul viitor vom avea şantier prin localitate”, a declarat primarul Liviu Cotojman, care a ţinut să menţioneze că odată cu aceste proiecte rezolvă definitiv problema apei din localitate.

„Cel mai important lucru este că rezolv problema definitiv cu apa în localitate, voi avea aprobate două puţuri cu apă în două sate diferite şi oricâtă secetă va fi, nu vom mai avea probleme cu apa”, a mai spus Liviu Cotojman.

Vizualizări: 515

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: