Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Anunţ important pentru toţi primarii

Termenul pentru depunerea documentaţiei aferente contractelor de finanţare a investiţiilor prin PNDL 2 a fost prelungit cu o lună, până la 30 noiembrie. Astfel, primarii au timp suficient să-şi poată lua toate avizele necesare. „Cred că vom găsi soluţii ca toată lumea să-şi depună toată documentaţia în cazul tuturor contractelor aprobate”, a afirmat Paul Stănescu, ministrul Dezvoltării Regionale.

Pe de altă parte, el a ţinut să sublinieze că şi termenul iniţial era unul suficient. „Ştiu cum se desfăşoară lucrurile, ştiu că sunt chestiuni obiective, dar mai sunt şi chestiuni subiective. Oamenii care sunt mai lenţi trebuie înţeleşi şi ei. Nu va fi un impediment pentru că pixul este la mine în mână şi nu va fi nicio problemă în ceea ce priveşte termenul”, a declarat sâmbătă, la Slatina, Paul Stănescu.

Primul termen până la care primarii beneficiari de proiecte cu finanţare prin PNDL 2 ar fi trebuit să depună dosarele complete, la Ministerul Dezvoltării, ar fi expirat marţi, dacă nu s-ar fi prelungit.

Vizualizări: 2,919

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: