Rotaru a suspendat în instanță hotărârea lui Berca

Hotărârea prin care Consiliul Local Târgu Jiu a decis demiterea directorului de la Patrimoniu, Marian Rotaru, a fost suspendată de Tribunalul Gorj, până la judecarea procesului pe fond.

"Admite cererea de suspendare formulată de reclamant. Dispune suspendarea actului administrativ reprezentat de Hotărârea Consiliului Local nr. 439 din 26.11.2018 emisă de Consiliul Local Mun. Târgu Jiu până la pronunțarea instanței de fond", este decizia luată de Tribunalul Gorj pe 20 decembrie.

Consilierii au decis în noiembrie, prin vot secret, demiterea lui Rotaru, deși nu au competența legală să facă asta. Proiectul de hotărâre a fost inițiat de consilierul liberal Eduard Berca și criticat de primarul liberal Marcel Romanescu, pe motiv de nelegalitate.

Lui Romanescu i se reproșează că nu ia măsuri pentru demiterea lui Rotaru, deși este singurul care poate să o facă. Marian Rotaru esti directorul care a apărut într-o fotografie stând desculț la birou, în timp ce o subordonată îi făcea pedichiura. (A.A.)

Vizualizări: 2,278

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: