Rudele fetei ucise: Era terorizată de dementul ăla

O tânără de 19 ani din Gorj a fost ucisă cu sânge rece de către fostul său iubit, un bărbat în vârstă de 21 de ani. Cei doi au avut o relaţie în trecut, iar după ce s-au despărţit, tânărul continua să o urmărească şi să o ameninţe pe fată. De aici şi până la un gest extrem nu a mai fost decât un pas.

Crima s-a petrecut noaptea trecută, atunci când fata de 19 ani se afla cu noul el prieten în maşină chiar în apropiere de locuinţa acesteia din Baia de Fier, moment în care a fost agresată. După ce a lovit-o cu un cuţit, a luat-o cu forţa şi a băgat-o în mașina lui, după care a fugit spre Târgu Jiu.

Mama fetei spune au mai fost depuse plângeri la poliţie. ”Am depus plângere la poliţie. Am spus că este căutată şi ameninţată cu moartea, ceea ce s-a şi întâmplat. Poliţia din România care nu ia nicio măsură. Nu se poate decât dacă îl vor prinde în fapt, asta ni s-a spus. Doar atunci îl arestează”, a spus mama îndurerată.

Femeia povesteşte cum a aflat cumplita tragedie: “M-a anunţat un băiat care era în gaşca lor de prieteni. El m-a sunat aseară şi mi-a spus să ne ducem, că pe Denisa o înjunghiară. A luat-o din mașina în care se afla, a băgat-o la el, apoi a fugit către Târgu Jiu. Suntem terminați, nu știm ce să mai facem”, a mai declarat femeia.

Tatăl fetei de 19 ani spune că fiica sa era urmărită de mai mult timp. Alte rude prezente la parchet în momentul în care criminalul era audiat spun că tânăra era terorizată.

”O urmărea de mai mult timp. Dădea mesaje să iasă afară, să vorbească cu el. Luni am venit cu ea să facă o contestaţie la două dintre discipline. Am ocolit şi n-am înţeles de ce şi a zis: N-am vrut să mă întâlnesc cu dementul acela. Deci, o teroriza! Venea şi dădea flash-uri pe geam şi vedea fratele cel mic, de 12 ani şi era intimidat”, au afirmat câteva rude.

Suspectul de crimă este Raimond Căldăraru. Tatăl agresorului spune că, imediat după ce a auzit cele întâmplate, l-a sunat pe fiul său, însă nu a răspuns. ”L-am sunat şi nu mi-a răspuns. Când am ieşit în curte, erau maşinile de poliţie. Am avut o convorbire telefonică cu mama ei şi i-am zis că dacă are o putere mai mare asupra fetei, să rupă legătura dintre ei”, a spus tatăl agresorului, un cunoscut lider al comunității rome.

Dosarul este instrumentat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj, care a prezentat astfel faptele: “în noaptea de 14/15.07.2021, în jurul orelor 00.00, fiind animat de sentimente de gelozie cu privire la împrejurarea că victima M…, de sex feminin, în vârstă de 19 ani, cu care avusese în trecut o relaţie amoroasă, s-a întâlnit cu o altă persoană de sex masculin, a procedat la urmărirea, cu autoturismul marca BMW, pe raza localităţilor Polovragi şi Baia de Fier, a autoturismului marca BMW în care se aflau victima şi un martor, încercând să determine oprirea acestuia în trafic prin manevre de depăşire, semnale acustice şi luminoase.

În jurul orelor 00.20, după oprirea acestui autoturism pe raza satului Cernădie, comuna Baia de Fier, suspectul a coborât din autoturism, s-a înarmat cu un briceag, pe care l-a scos din portiera autoturismului său, situată în dreptul scaunului şoferului, s-a îndreptat spre autoturismul în care se afla victima. Aceasta din urmă a fugit către autoturismul unui alt martor, încercând să-şi asigure scăparea prin intrarea în acel autoturism, însă nu a reuşit întrucât suspectul a doborât-o la pământ, s-a poziţionat deasupra acesteia şi a ridicat braţul înarmat cu briceagul şi a aplicat cu intensitate mai multe lovituri victimei în zone vitale, care au condus ulterior la decesul acesteia.

Imediat după aplicarea loviturilor, dar înainte de a interveni decesul victimei, suspectul a transportat-o pe aceasta în interiorul autoturismului său, lipsind-o în mod ilegal de libertate, după care a demarat cu viteză şi a transportat-o până în municipiul Târgu-Jiu, pe strada România Muncitoare, la locuinţa unei alte persoane.

Prin apelul la numărul de urgenţă 112, efectuat la data de 15.07.2021 orele 00.23 o persoană (martor) a sesizat faptul că, în comuna Baia de Fier sat Cernădia jud. Gorj , are loc un conflict, precizând faptul că, un bărbat a coborât dintr-un autoturism marca BMW de culoare gri, fiind înarmat cu un cuţit şi se îndreaptă ameninţător spre o femeie.

Ulterior, la orele 00.26, aceeaşi persoană a revenit cu un alt apel la nr. de urgenţă 112, precizând faptul că, respectiva femeia fusese înjunghiată.

Prin apelul efectuat la aceeaşi dată, orele 00.30, la numărul de urgenţă 112, altă persoană a sesizat aceleaşi aspecte, menţionând că a încercat să urmărească autoturismul agresorului înarmat. Urmare a apelurilor la nr. de urgenţă 112, un echipaj de poliţie din cadrul I.P.J. Gorj – Poliţia Municipiului Târgu-Jiu, Biroul de Ordine Publică, a intervenit la locuinţa respectivă, din municipiul Târgu-Jiu, victima fiind găsită în interiorul autoturismului parcat în curtea locuinţei, pe bancheta din spate”.

Vizualizări: 55,480

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: