Rudi Bugă la ADN, fiul la ALDE

Liderul Partidului România Unită Gorj este în vizorul unei noi formaţiuni politice. Rudi Bugă este cu un picior în tabăra recent înfiinţată de europarlamentarul Cătălin Ivan. Alternativa pentru Demnitatea Naţională (ADN) este partidul care susţine că nu va face niciun fel de alianţe cu cele aflate la putere. Vestea a venit la puţin timp după ce fiul acestuia, Robert Bugă, a fost ales vicepreşedinte la ALDE Târgu Jiu.

Formaţiunea politică a fost lansată recent de către europarlamentarul Cătălin Ivan. Aflat într-o vizită de lucru în Gorj, Ivan susţine că nu caută neapărat oameni care au făcut politică, ci oameni corecţi. „Nu mă implic în lupta politică din Gorj, pentru că nu mă interesează care cu cine se bate. Mă interesează să găsim oameni de bine care să reprezinte Gorjul cu cinste, oameni competenţi, corecţi, apreciaţi de oamenii din jur, care să poată să aducă acea schimbare”, a declarat europarlamentarul, la Radio Accent.

Deja a pus ochii pe un politician cu state vechi din Gorj. Este vorba despre Rudi Bugă, preşedintele PRU Gorj. Până acum, nu a fost semnată o adeziune. „ADN nu o să facă arbitraj între partidele clasice. E treaba lor ce au de împărţit între ei. Noi venim cu un nou mod de a face politică, cu oameni de alt tip şi sperăm ca tot mai mulţi să capete încredere în acest proiect. Dacă vreţi, vă dau şi un nume cu care discut şi mă sfătuiesc şi care îmi prezintă situaţia din Gorj. Este domnul Rudi Bugă, cu care lucrez de foarte puţin timp, dar suntem pe aceeaşi lungime de undă. Dacă vom şi oficializa colaborarea, în sensul că va intra în ADN şi vom construi împreună structurile de aici, e o discuţie pe care o vom avea în perioada următoare şi vom spune când va fi ceva concret”, a mai explicat Cătălin Ivan.

Vizualizări: 1,416

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: