Romanescu, un nou atac indirect la Vîlceanu

Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a lansat un nou atac, indirect, la adresa preşedintelui PNL Gorj, Dan Vîlceanu. Romanescu a spus că şefi de partid sunt mulţi, dar lideri sunt doar cei care au demonstrat la vot. A spus că doar el şi fostul deputat Vasile Popeangă au arătat până acum că pot câştiga alegeri. Este indirect un atac la adresa lui Vîlceanu, care nu a reuşit să câştige decât atunci când a fost pe o listă. „Când vorbim de lideri la Partidul Naţional Liberal, vorbim de oameni care au confirmat prin vot. Cei care au avut susţinerea populaţiei din municipiul Târgu Jiu sau din judeţul Gorj. Cu liderii... mai uşor. Da, cu conducerea PNL Gorj putem să discutăm, în privinţa liderilor, mai e de discutat. Poate că sunt foarte buni manageri, ca să fii lider, trebuie să ai ceva deosebit de manager”, a spus Marcel Romanescu.

Acesta a spus că doar el şi Vasile Popeangă au demonstrat până acum că aduc voturi. „Individual, până în acest moment, în Partidul Naţional Liberal au existat doar doi oameni care au câştigat alegerile pe cont propriu, eu în 2017 Primăria Târgu Jiu şi Vasile Popeangă care în trecut, nu pe PNL, dar şi-a câştigat mandatul cu ştampila pe numele dânsului. Desigur, sunt şi primari care au câştigat în alte localităţi. Asta înseamnă că, în afară de calităţile organizatorice, am avut şi calitatea de lider”, a mai spus Romanescu.

Primarul din Târgu Jiu, care este şi preşedinte al organizaţiei municipale a PNL, a spus că are o relaţie normală cu preşedintele PNL Gorj şi că i-a spus şi în particular ceea ce transmite prin presă. „Sunt primarul municipiului Târgu Jiu, ce am de pierdut?”, a mai spus Romanescu. (A.A.)

Vizualizări: 427

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: