Ruptură totală între jucători și antrenor la ACS Viitorul Târgu Jiu: Niște amatori!

Antrenorul timișorean de la ACS Viitorul Târgu Jiu, Călin Cojocaru, a fost foc și pară pe jucători după ce echipa sa a pierdut cu scorul de 0-4 la CSC Dumbrăvița. După o săptămână de grevă în lotul echipei sale, pentru a cere restanțele salariale cuvenite, Cojocaru i-a numit amatori pe jucători.

Timișoreanul Călin Cojocaru a fost revoltat la adresa atitudinii jucătorilor săi din meciul cu CSC Dumbrăvița. Jucătorii din lot s-au aflat în grevă înaintea meciului de sâmbătă, supărați că au restanțe la salarii.

Cojocaru a recunoscut că echipa sa nu a făcut antrenamente toată săptămâna, din cauza restanțelor financiare și i-a numit pe jucători „niște amatori”. Antrenorul timișorean a mărturisit că știa dinainte că așa se va comporta echipa sa la acest meci în urma căruia Dumbrăvița s-a salvat de la retrogradare, echipa sa fiind deja de mai mult timp în vacanță pentru că este salvată matematic de la retrogradare. ”Nu contează, că eram salvați matematic de la retrogradare, la fotbal trebuie să te respecți. Trebuie să te respecți tu, ca om, ca jucător. Trebuie să respecți competiția, să te comporți profesionist. Lucrul pe care noi nu l-am făcut. Nu astăzi, toată săptămâna! Ne-am comportat ca niște amatori. Am știut că așa o să fie pe teren!”, a mărturisit Cojocaru după meciul cu Dumbrăvița, echipă pe care a lăudat-o pentru atitudine: „Am întâlnit o echipă ambițioasă care și-a dorit să câștige și lucrul acesta s-a văzut clar astăzi. Îi felicit pentru atitudine și pentru ce au realizat campionatul acesta. Noi ne-am comportat ca niște amatori, că nu aveam niciun motiv să nu ne comportăm într-un mod neprofesionist”.

ACS Viitorul Târgu Jiu chiar se poate considera în vacanță pentru că mai are de disputat un singur meci în acest sezon de Liga 2. În etapa următoare va sta, iar în ultima etapă va juca cu Progresul Spartac, pe data de 6 mai.

Vizualizări: 472

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: