Rusu, Martinovic şi Murgan vor lipsi la meciul cu Craiova

Problemele de lot datorate suspendărilor sau accidentărilor au început să apară după doar două etape din retur. Aşa cum se aştepta înainte de startul de acum două săptămâni, antrenorul Ciobotariu este nevoit acum să caute soluţii de înlocuire a titularilor, mai ales pe posturile unde nu are dubluri pe post. Fundaşul central Novak Martinovic şi mijlocaşul Mădălin Murgan nu vor putea evolua la meciul cu Universitatea Craiova fiind ambii suspendaţi pentru cumul de cartonaşe iar fundaşul Adrian Rusu va lipsi de pe teren două săptămâni din cauza unei entorse de genunchi.

Pandurii sunt urmăriţi de probleme înaintea jocului cu Universitatea care a fost deja programat de LPF pentru luni seara, de la ora 20:00. „Avem şi probleme după jocul cu Vaslui, avem accidentaţi, Rusu s-a lovit şi nu ştim cât e grav şi avem şi jucători suspendaţi, Martinovic şi Murgan”, a explicat Ciobotariu care de ieri a reluat pregătirea cu echipa pentru meciul cu Craiova.

Tehnicianul trebuie să caute soluţii de înlocuire a lui Martinovic, jucător care nu are concurenţă pe post în lot, cel care l-ar fi putut suplini oarecum fiind Rusu care s-a accidentat. Fundaşul trecut când pe stânga când pe dreapta, funcţie de necesităţi, a suferit o entorsă de genunchi la ultima fază a meciului de la Vaslui devenind indisponibil pentru două săptămâni. „Am fost la medic şi am fost diagnosticat cu o întindere a ligamentelor de la genunchiul stâng în urma unei entorse de genunchi. Voi fi nevoit acum să iau o săptămână de pauză după care mai e nevoie de o săptămână pentru fizioterapie şi pregătire”, a explicat aseară Rusu care a fost prezent la teren dar numai pentru a discuta cu staff-ul tehnic şi medicul echipei şi pentru tratament.

Pe acelaşi post de fundaş central ar fi putut juca şi Murgan care însă este suspendat la fel ca şi Martinovic, singurele posibilităţi fiind acum reprofilarea lui Cardoso în centrul defensivei sau titularizarea tânărului Tătaru care a jucat etapa trecută pentru Pandurii 2. Înlocuirea lui Murgan va fi mai simplu de realizat pentru că la mijlocul terenului există mai multe soluţii, acolo putând evolua şi tânărul Vranjes care a revenit de ieri la pregătire cu echipa. Vranjes a lipsit la o parte din şedinţele de pregătire de săptămâna trecută, fiind plecat câteva zile acasă pentru a rezolva problema permisului de şedere în România.

Vizualizări: 89

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: