S-a accidentat din nou la primul amical al Craiovei din Antalya

Universitatea Craiova a pierdut deja un jucător după primul meci amical din stagiul de pregătire din Antalya. Este vorba de francezul Lyes Houri care a părăsit terenul accidentat la meciul cu Paksi.

 Abia refăcut după problemele medicale de anul trecut, Lyes Houri s-a accidentat pe finalul primului amical din Antalya. Acesta a fost scos de pe teren, la prima vedere fiind vorba de o accidentare destul de serioasă. Mijlocaşul francez a ratat ultimele meciuri de anul trecut tot din cauza unei accidentări.

Dacă Universitatea a încheiat duminică prima săptămână de pregătire în Turcia, ungurii au ajuns abia sâmbătă seară în Antalya, efectuând numai un antrenament de acomodare până la amicalul cu Craiova. FC Paksi este considerată cea mai spectaculoasă echipă din campionatul vecin, având cele mai multe goluri marcate (42, cu 10 mai multe decât liderul Ferencvaros) şi totodată cele mai multe goluri încasate (36). Lotul lui Paksi este evaluat la 6,55 milioane de euro.

În stagiul din Antalya, Universitatea Craiova va mai disputa două meciuri de verificare, pe 14 ianuarie cu Banik Ostrava (locul 5 în prima ligă din Cehia) şi pe 16 ianuarie cu un adversar care urmează să fie stabilit.

Vizualizări: 1,769

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: