Universitatea Craiova a făcut spectacol în primul amical

Aflată în stagiul de pregătire din Turcia până pe 20 ianuarie, Universitatea Craiova a disputat primul meci amical al anului. Oltenii au întâlnit, chiar pe terenul din complexul Gloria Sports Arena, unde sunt cazaţi oltenii, formaţia maghiară FC Paksi, ocupanta locului 7 în prima ligă din Ungaria.

Formaţia antrenată de Laurenţiu Reghecampf s-a impus cu scorul de 5-2, la pauză 2-0. Pentru olteni au marcat: Paul Papp (3), Elvir Koljic (45), Ştefan Baiaram (57, 78), Ionuţ Vână (76), respectiv Joszef Windecker (64) şi Gabor Vas (66). Reuşita meciului i-a aparţinut lui Ionuţ Vînă, cu un şut de la 20 de metri care a lovit transversala înainte de a intra în poartă, în timp ce ultimul gol a fost reuşit de Baiaram, în urma unei faze spectaculoase reuşite de Markovic în banda dreaptă.

Universitatea Craiova a început în formula: Pigliacelli – Vlădoiu, Brăşfăleanu, Papp, Bancu – Screciu, Nistor, Roguljic – Câmpanu, Ivan, Koljic. La pauză, Laurenţiu Reghecampf a schimbat întreaga echipă, pe teren intrând: Lazar – Căpăţână, Mitran, M. Constantin, Vătăjelu – Vînă, Creţu, Houri – Gustavo, Markovic, Baiaram.

Vizualizări: 855

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: