O fotbalistă din Gorj a recunoscut public relaţia lesbiană

O fotbalistă originară din Gorj, dar care a jucat fotbal la o echipă din Severin, a recunoscut public recent relaţia sa lesbiană. Tânăra de 19 ani din Rovinari a fost elevă a Liceului Sportiv din Târgu Jiu în perioada în care a jucat fotbal şi a fost convocată şi la echipa naţională a României.

O tânără jucătoare de fotbal, născută la Rovinari, dar care a urmat cursurile LPS Târgu Jiu, şi-a recunoscut public relaţia cu o altă tânără din Spania. Ana Manea este fostă jucătoare de fotbal la Atletic Drobeta, echipă din Severin, la care tânăra juca atunci când era elevă la Târgu Jiu. Între timp jucătoarea a plecat în Italia unde a început o relație cu o femeie din Spania.

Într-un clip video, postat pe rețelele sociale, Ana Manea a explicat de ce a luat decizia controversată şi a răspuns sincer întrebărilor venite din partea „internauților”. „Am stat și cu băieți înainte, dar ultimul cu care am fost m-a făcut să sufăr. De când am venit aici în Italia, am zis să încerc, am văzut că e la modă. Mi-a venit să încerc, mi-a plăcut și acum o iubită, e din Spania”, a declarat fotbalista Ana Manea pe rețele sociale, citată de Pro Sport.

Acest caz nu e singular în sport fiind deja celebre cazurile de la echipele de handbal. În trecut, antrenorul Simonei Halep, Daniel Dobre, preciza că multe dintre jucătoarele de tenis sunt lesbiene.

Galerie foto


Vizualizări: 7,707

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: