S-a aflat prima echipă calificată în optimile Campionatului Mondial

Ziua de sâmbătă a adus deja numele primei echipe care e calificată în optimile Cupei Mondiale din Qatar. Franța a învins-o pe Danemarca, scor 2-0, în etapa a 2-a a grupelor Campionatului Mondial din Qatar și e prima echipă calificată matematic în faza următoare a competiției.

Franța este prima echipă calificată matematic în optimile Campionatului Mondial din Qatar după victoria cu 2-0 din meciul cu Danemarca. Prima repriză a meciului a fost echilibrată, cu ocazii de ambele părți. „Campioana mondială en-titre a început tare repriza secundă, Mbappe l-a întins pe Schmeichel ('56), Griezmann a trimis peste din careu ('60), iar inevitabilul s-a produs în minutul 61. Angajat de Theo Hernandez, Kylian Mbappe l-a bătut pe goalkeeperul danezilor cu un șut deviat trimis din apropiere.

Trupa lui Deschamps n-a avut însă parte de un final de meci liniștit. Dimpotrivă, francezii au fost loviți rapid, în minutul 68. De lângă Rabiot, Andreas Christensen a marcat cu capul la un corner executat de Eriksen. Până la urmă, Franța avea să câștige toate cele 3 puncte. Griezmann a inventat un assist fantastic pentru Mbappe, care a semnat „dubla” cu... coapsa!”, se arată în cronica gsp.ro, publicație care are corespondenți speciali în Qatar.

Franța e singura echipă cu procentaj maxim de puncte după primele două etape și totodată prima națională care și-a asigurat calificarea matematică în optimile Campionatului Mondial!

Vizualizări: 632

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: