S-a ales cu sperietura vieții: Se putea întâmpla o tragedie

Clipe de coșmar pentru un târgujian. În timp ce se afla pe drumul spre casă împreună cu soția sa, pe Defileul Jiului, o piatră a căzut de pe versanți direct pe mașină. Bolovanul a pătruns prin parbriz, rănind-o pe soție în zona abdomenului. Femeia se află internată în spital.

Cei doi târgujieni se întorceau de la Cluj fără a avea habar că se poate întâmpla ceva. Adrian Medințu, bărbatul care se afla la volanul mașinii, spune că a avut parte de sperietura vieții, atunci când a văzut piatra în mașină și pe soția sa lovită. Bărbatul speră ca totul să fie bine, iar femeia să nu aibă urmări după aceste incident.

”Veneam de Cluj cu soția. Mai aveam foarte puțin până să ajungem acasă, aproximativ 10 kilometri. Mă deplasam cu viteză mică, iar la un moment dat s-a auzit un zgomot puternic. După o secundă de șoc am realizat că a căzut o piatră de pe versantul din dreapta. Am văzut piatra lângă schimbătorul de viteze, iar soția se ținea cu mâna de zona stomacală. Îi curgea sânge din zona lovită, iar imediat am plecat la spital. Am sunat și la poliție să anunț evenimentul. Soția se simte bine, așa spune ea, dar medicii nu ne-au spus nimic. Aștept vești oficiale, sper să fie bine”, a spus Adrian  Medințu.

Bărbatul spune  că se va îndrepta împotriva Secției Drumurilor Naționale, tocmai pentru ca nimeni să nu mai pățească asemenea lucruri.

 ”Mașina este avariată. Mă voi îndrepta împotriva SDN pentru ca nimeni să nu mai pățească ce am pățit noi. Mergeam frecvent pe Defileu, acum o voi face cu teamă, șocul persistă. Mă gândesc să depun și o plângere, voi consulta și un avocat. Cineva trebuie să remedieze situațiile de acolo să nu mai cadă pietre. Indicatoarele de acolo nu sunt suficiente, trebuie puse plase, este periculos. Se putea întâmpla o tragedie. Dacă ajungea piatra în zona pieptului sau a capului, se putea întâmpla ceva oribil”, a mai afirmat Adrian.

Târgujianul spune că a contactat și SDN-ul, însă nu a primit niciun răspuns până acum.

Poliția a deschis un dosar penal în acest sens : ”În urma evenimentului rutier, soția conducătorului auto, în vârstă de 43 de ani, pasager pe locul din dreapta-faţă al autoturismului, a suferit leziuni și a fost transportată la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, transmite IPJ Gorj.În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, mai precizează poliția”, transmite IPJ Gorj.

Galerie foto



Vizualizări: 3,236

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: