S-a aruncat de pe bloc pentru că îi dăduse papucii iubita mai mare cu 10 ani

Un tânăr de aproape 18 ani din Motru a ajuns la spital în comă profundă după ce s-a aruncat de pe un bloc întrucât aflase că îl părăseşte iubita care era mai mare cu 10 ani ca el. Andrei Tulbure a decis ieri dimineaţă devreme să îşi pună capăt vieţii imediat după ce în oraş s-au încheiat spectacolele dedicate Zilelor Oraşului. Părinţii nu au crezut vreodată că băiatul lor ar putea face aşa ceva, dar acum viaţa le-a demonstrat că lucrurile se pot întoarce oricând la 180 de grade.
 Adolescentul a mers într-un bloc de patru etaje din apropierea celui în care locuia el şi, de acolo, şi-a dat drumul pe fereastră, în gol. Pentru el petrecerea din noaptea de duminică spre luni din Motru, concerte şi foc de artificii, nu a existat. Andrei s-a retras la etajul patru al blocului şi de acolo a privit în gol pe fereastra spartă, până când a decis să îşi pună capăt zilelor. Oamenii din bloc l-au văzut, dar nu au crezut vreo clipă că el ar avea astfel de intenţii. "Stătea aici pe hol, lângă balustradă, era 1.00 noaptea, cred, că veneam noi de la spectacol, dar nu te poţi gândi că ar fi putut face aşa ceva ca să îl impiedici. Mai e şi întuneric, nu l-am băgat în seamă că, na, fiecare cu ale lui, dacă nu ţi le spune, de unde să le ştii?!", ne-a declarat o vecină.
 Şi totuşi, după mai mult timp petrecut lângă geamul de la etajul patru, Andrei a luat decizia de a se arunca în gol. Imediat după incident cei care se ocupă de anchetă au găsit pe holul de la etajul patru un tricou al acestuia. Oamenii legii aveau să afle că o fată ar fi încercat totuşi în ultima clipă să îl prindă de tricou şi să îl ţină pe Andrei, deşi, evident, exista riscul ca amândoi să cadă. Părinţii acestuia, precum şi oameni de bloc, dar şi alte cunoştinţe, au venit şi l-au văzut pe Andrei zăcând pe caldarâm, după ce se lovise de o bucată de beton. Andrei Tulbure a suferit răni grave, însă a rămas în viaţă, spre uimirea celor care l-au văzut acolo. Tânărul a fost dus cu o salvare la spitalele din Motru, Târgu Jiu şi Craiova, medicii de la ultima unitate sanitară reuşind să îl menţină în viaţă după ce, de la Târgu Jiu acesta a fost trimis fără să i se fi făcut o tomografie. "Nu ne-a spus nimic despre eventuale probleme ale lui, mai avusese el unele în trecut, le mai discutasem, nu era ceva grav, pentru ca acum să primim telefon. Nu ştiu în rest absolut nimic, deşi sunt mama lui şi vă spun că mă interesa ceea ce face el tocmai pentru a-l feri de probleme", spune Gabriela Tulbure.
 Poliţiştii din Motru au deschis o anchetă imediat după producerea incidentului. Aceştia au audiat mai mulţi adolecenţi din oraş şi singura concluzie pe care au tras-o până acum este aceea a tentativei de suicid, Tulbure încercând să îşi pună capăt zilelor pe fondul decepţiilor în dragoste. 


Vizualizări: 247

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: