S-a încheiat Şcoala de Vară a UCB

Universitatea „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu a organizat, în perioada 9-18 iulie 2017, Școala de Vară Internațională „Constantin Brâncuşi”, ediţia a-II a.

Pe parcursul întregii săptămâni, elevii şi studenţii au fost instruiţi în aspectele instituţionale ale integrării europene, în guvernare şi guvernanţă europeană, în utilizarea sustenabilă a resurselor naturale, spaţiul în dreptul public internaţional, digital marketing, piaţa forţei de muncă într-o lume globalizată, recunoaşterea diplomelor în Uniunea Europeană etc. Cursurile s-au desfăşurat la sediul UCB din str. Tineretului, nr. 4 – Complex Studenţesc Debarcader, in sala  „Horațiu Mălăele”.

Totodată, elevii şi studenţii au efectuat vizite  la laboratoarele de inginerie si kinetoterapie ale Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu, excursii în staţiunea Rânca, la Tismana și Cheile Sohodolului, dar au desfăşurat şi activităţi recreative în bazinul de înot şi pe baza sportivă.

La aceste activități, au participat 20 de elevi din clasele terminale și cadre didactice din Republica Moldova și zece elevi din Serbia, dar și studenți și cadre didactice din cadrul UCB Târgu Jiu.

Vizualizări: 529

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: