S-a îngheţat sezonul din Liga 5 Gorj

AJF Gorj a îngheţat sezonul pentru Liga 5 Gorj şi a pus în dezabatere publică scenariile în care ar fi posibilă desemnarea campioanei din acest an la Liga 4. Comitetul Executiv al AJF Gorj s-a reunit joi, 4 iunie 2020, şi a analizat situaţia actuală din fotbalul gorjean, luând decizia de a nu se mai continua campionatul din ultima divizie judeţeană.

Întrunit joi, prin videoconferință, Comitetul Executiv al AJF Gorj a luat în discuție problemele actuale ale fotbalului gorjean în contextul restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus. Principalul subiect de discuție a fost modul de reluare a competiției la nivelul Ligii a 4-a, respectiv modul în care Gorjul își va desemna în acest sezon campioana și reprezentanta la meciurile de baraj pentru promovarea în Liga a 3-a dar în acest caz nu s-a luat nici o decizie.

În aceeași ședință s-a luat decizia înghețării campionatului județean al Ligii a 5-a, a informat site-ul oficial al AJF Gorj. Nu s-a precizat însă dacă va mai promova vreo echipă în Liga 4 în acest sezon, având în vedere faptul că se va decide o campioană şi aceasta ar putea promova în Liga 3. Rămâne de văzut, de asemenea, dacă vor fi echipe care vor retrograda din Liga 4.

În ceea ce privește faza județeană a Cupei României, Comitetul Executiv al AJF Gorj discută încă variantele pentru datele de reluare a competiției așteptând în același timp și o poziție oficială a Federației Române de Fotbal cu privire la data de start a fazei naționale a Cupei.

Vizualizări: 329

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: