CSM Târgu Jiu pregăteşte strategia noului sezon

Echipa de handbal a CSM Târgu Jiu pregăteşte deja următorul sezon şi viitoarele achiziţii. Până se va relua pregătirea se vor finaliza şi negocierile cu jucătoarele pe care oficialii clubului le doresc dar nu este exclus să mai plece şi alte jucătoare după ce clubul s-a despărţit de Marina Dumanska. 

 CSM Târgu Jiu va avea şi obiective mai mari în noul sezon. Şi dacă în primul sezon s-a clasat pe locul trei în serie, acum echipa feminină de handbal trebuie să ţintească cel puţin locul doi.

Directorul Robert Bălăeț şi-ar mai dori încă patru achiziții în această vară pentru a completa lotul, mai ales că echipa a pierdut o jucătoare de bază, pe portărița Marina Dumanska.
Conducerea clubului se bazează totuşi pe nucleul de bază al echipei, care va fi păstrat, dar se vor mai face şi transferuri despre care nu se vorbeşte deocamdată. „Ocupându-mă de o viaţă de jucători şi de transferuri nu îmi place săp vorbesc înainte de a semna cu jucătorul sau înainte de a pleca cineva de la echipă. În mod cert vor fi veniri, probabil că vor mai fi şi plecări, dar m-am înţeles deocamdată cu marea majoritate a jucătoarelor din nucleul de bază de la echipă şi vor continua aici”, a precizat Bălăeţ care nu exclude şi alte plecări dar nu gratis cum a fost cazul Dumanska, aceasta nefiind jucătoare a CSM Târgu Jiu ci doar împrumutată: „Ce poţi să zici dacă apare vreo ofertă pentru vreo fată şi atunci nu vom putea să o mai ţinem, pentru că nici nu e foarte corect. Dar vom face în aşa fel încât să fie bine pentru clubul nostru. La Dumanska nu prea aveam ce să facem pentru că era o jucătoare împrumutată dar restul sunt toate jucătoarele nostre, toate au semnat cu CSM şi nu vor putea pleca chiar gratis”.

În ceea ce priveşte reunirea echipei de handbal, aceasta este programată la începutul lunii iulie. Până atunci conducerea clubului are timp să se ocupe de transferuri şi de pregătirea noului sezon.

Vizualizări: 225

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: