Dragoş Săulescu vrea să joace la Târgu Jiu

Fotbalistul gorjean Dragoș Săulescu se desparte de ASU Politehnica  Timişoara şi vrea să vină acasă, la Târgu Jiu. Acesta ar putea evolua pentru una dintre echipele din Târgu Jiu care vor juca în Liga 2, deocamdată nefiind anunţată nici o formaţie.

ASU Politehnica începe să piardă jucători, printre cei care doresc să plece fiind şi fotbalistul gorjean Dragoş Săulescu. După ce Radu Motreanu a spus că nu mai continuă în alb-violet, și Dragoș Săulescu și-a reziliat contractul cu gruparea timișoreană, care mai era valabil încă un sezon.

Jucătorul de 28 de ani a semnat în iarnă pe un sezon și jumătate cu Politehnica, după ce pleca de la CSM Reșița. ”Astăzi am reziliat cu cei de la Poli. Eu am dorit să trag undeva lângă casă, pentru că aici eram cam departe. Ei nu se așteptau, au încercat să mă convingă să nu plec, dar până la urmă m-au înțeles. Am vorbit cu antrenorul și conducerea. Pentru ei a fost o decizie-șoc, să zic așa”, a declarat, pentru Liga2.ro, Dragoș Săulescu, fotbalist originar din Târgu Jiu.

Mijlocașul dreapta a bifat în cariera sa echipe precum FC Caransebeș, Măgura Cisnădie, Național Sebiș, dar și CSM Reșița, pentru care a jucat în tur în 20 de partide și a înscris cinci goluri. Deocamdată spune că nu are oferte concrete: „Încă nu am nicio ofertă. Aș vrea să joc în Liga 2 sau undeva în Liga 3, dar la o echipă cu obiectiv”.

În iarnă, Săulescu a venit la Politehnica după ce s-a despărțit de CSM Reșița, unde era golgheter, club reşiţean făcând atunci schimbări majore în loc pentru a se salva de la retrogradare sub comanda lui Dorinel Munteanu. Cu pandemia de coronavirus, a prins doar două meciuri la echipa din Timișoara, cu Rapid (0-0 pe Dan Păltinișanu) și Concordia Chiajna (1-2 la Chiajna).

Vizualizări: 663

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: