Hotelul Sport, redeschis pentru sportivi la 1 august

Hotelul Sport din Târgu Jiu, aflat în administrarea CS Pandurii Târgu Jiu, ar putea fi redeschis la începutul lunii august. Închis odată cu demararea lucrărilor de la stadion, hotelul a pierdut o parte din spaţiile demolate pentru construirea stadionului iar acum acestea sunt refăcute de către Primăria Târgu Jiu.

Închiderea Hotelului Sport a însemnat și o pierdere financiară importantă pentru club dar mai ales o pierdere pentru sportivii clubului care erau cantonați în acest hotel, aceștia fiind bulversați de dese mutări în ultimii ani. Hotelul a fost modernizat pe perioada în care a fost închis, cu finanțare de la Clubul Sportiv Pandurii și Ministerul Tineretului și Sportului iar acum se fac lucrări de către Primăria Târgu Jiu pentru a reface spaţiile care au aparţinut CS Pandurii.

Directorul CS Pandurii, Mihai Prunariu, speră ca până la 1 august să fie finalizate lucrările şi să revină şi performanțele sportive: „Se lucrează la hotel, sunt în plină desfăşurare şi sper ca până la 1 august să se termine totul, să ne monteze şi centrala şi să dăm drumul şi la hotel Sport. Ar fi un beneficiu enorm pentru că sportivii noştri vor fi cantonaţi la Hotel Sport, vor avea cazare şi masă aici şi se vor putea antrena în stadionul Municipal. Eu sper ca din toamnă să revenim la normalitate şi să avem rezultatele pe care le-am avut an de an şi cu care i-am obişnuit pe concetăţenii noştri”.

Încăperile demolate, respectiv recepţia, o serie de birouri, bucătăria, centrala, sala de fitness şi sala de şedinţe, sunt acum refăcute în spațiile de sub tribune de către Primăria Municipiului Târgu Jiu care s-a angajat că va reface tot ceea ce s-a demolat, atât pentru CS Pandurii cât şi  pentru echipa de fotbal Pandurii, căreia i s-au demolat vestiarele. Primăria a demarat lucrările doar pentru spaţiile care aparţineau CS Pandurii, între timp Pandurii Târgu Jiu, clubul de fotbal, acţionând în instanţă primăria pentru refacerea spaţiilor pe care le avea prin contractul de comodat, inclusiv fostele vestiare.

Vizualizări: 483

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: