Pandurii va vorbi despre posibile transferuri peste o lună

La Pandurii Târgu Jiu nu se vorbeşte deocamdată despre transferuri sau aducerea de jucători. Clubul gorjean va aştepta finalizarea perioadei actuale de contract a jucătorilor, pentru a afla pe care dintre jucătorii din lotul actual se va putea baza în continuare.

Transferurile vehiculate în presă în ultima perioadă trebuie să mai aştepte, pentru că oficialii clubului Pandurii nu vor să se gândească la transferuri până nu vor discuta cu jucătorii din lotul actual, care vor finaliza contractele la data de 30 iunie.

Conducerea a purtat discuţii neoficiale cu fotbaliştii care au evoluat la Pandurii în acest ultim sezon, dar aşteaptă să se finalizeze perioada de contract a acestora pentru a vedea care dintre jucătorii din lot vor mai dori să semneze un nou contract.

Directorul sportiv al clubului, Camilian Floroiu, a precizat că strategia de transferuri o va stabili antrenorul abia în luna iulie, după ce va ştii clar pe care dintre jucătorii din lot se va putea baza în continuare: „Momentan nu am discutat despre achiziţii, nu facem strategii de transferuri şi nu am stabilit ce posturi vom completa sau pe cine vom aduce până când nu vom avea un punct de vedere clar al jucătorilor din lot. Verbal am discutat cu ei şi majoritatea vor să continue, dar acum aşteptăm şi scriptic să vedem ce vom face, pentru că, începând cu data de 30 iunie, vor expira unele contracte şi trebuie reînnoite contractele la foarte mulţi dintre jucători. Şi abia atunci vom putea vorbi despre configurarea unui lot şi despre ce jucători vom mai aduce”.

Antrenorul Călin Cojocaru spunea că se va baza în continuare pe tinerii pe care i-a promovat de la centrul de juniori şi pe majoritatea jucătorilor din lotul care a evoluat în acest sezon, dar se vor mai face şi o serie de transferuri pentru a avea în lot şi jucători cu experienţă.  

Şi cum majoritatea celor care au evoluat în ultimul sezon pentru Pandurii vor să continue să joace la Târgu Jiu, pentru a-şi completa lotul la numărul dorit de jucători, Cojocaru ar mai avea nevoie de 5-6 fotbalişti, în condiţiile în care va păstra şi tinerii care au venit de la juniori la prima echipă.

Vizualizări: 675

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: