S-a pensionat un cunoscut poliţist gorjean

Gheorghe Rovenţa, agent şef principal de poliţie, şi-a încetat miercuri, 28 februarie, activitatea în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj. După un sfert de veac de activitate în slujba cetăţeanului, Gheorghe Rovenţa a ieşit la pensie.

„Colegul nostru agent şef principal de poliţie Rovenţa Gheorghe şi-a luat rămas bun de la colegii care i-au fost o a doua familie, în ultimii 25 de ani. Vădit emoţionat, poliţistul a primit din partea conducerii o plachetă de onoare în semnul profesionalismului, a eforturilor şi sacrificiilor făcute, zi de zi, pentru a duce la îndeplinire misiuni dificile”, a declarat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj.

În primii şapte ani de activitate ca om al legii, Gheorghe Rovenţa şi-a desfăşurat activitatea în structuri ale poliţiei precum investigarea criminalităţii economice, rutieră şi ordine publică, iar de peste 18 ani a servit patria, ca luptător în cadrul a mii de acţiuni speciale, făcând parte din Serviciul pentru Acţiuni Speciale (SAS) al IPJ Gorj. Gheorghe Rovenţa le-a spus colegilor că este şi mândru că a fost poliţist şi că ar lua-o oricând de la capăt.

Vizualizări: 3,001

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: