S-a pus cu furca pe mașina polițiștilor. Agresorul a fost împușcat!

Polițiștii din Motru au fost sesizați duminică prin apelul 112, de o localnică din comuna Borăscu, cu privire la faptul că un bărbat de 40 ani, din aceeași localitate, care îi este cumnat, ar fi pătruns fără drept în curtea casei sale și ar provoca scandal.

"La sosirea polițiștilor la fața locului, bărbatul a devenit agresiv, îndreptându-se în direcția acestora cu o furcă, provocând distrugeri la o autospecială de poliție, aflată în dotarea Secției 3 Poliție Rurală Motru, și asmuțind un câine ce îi aparține, spre cei doi polițiști", arată IPJ Gorj.

Bărbatul a fost somat de către polițiști, aceștia executând ulterior 3 focuri de avertisment în plan vertical și, întrucât acesta nu a încetat comportamentul agresiv, au executat cinci focuri de armă, cu armamentul din dotare, în direcția acestuia și unul asupra câinelui.

Bărbatul a fost transportat cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, în stare de conștientă, mai arată poliția.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Motru, fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj. (A.A.)

Vizualizări: 5,339

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: