S-a răsturnat cu mașina. O victimă

Un echipaj al Inspectoratului Județean Gorj a intervenit în această dimineață la un accident produs în Văgiulești. Din primele informații, o mașină a lovit un cap de pod și apoi s-a răsturnat. 

”In aceasta dimineata, in jurul orei 07:10, am fost solicitati sa intervenim pentru gestionarea unei situatii de urgenta generata de un accident rutier produs pe raza comunei Văgiulești, satul Cârciu in care a fost implicat un autoturism care a lovit un cap de pod si un gard dupa care s-a rasturnat in afara partii carosabile.
La fata locului s-au deplasat un echipaj pentru descarcerare din cadrul Detasamentului de Pompieri Motru si un echipaj din cadrul SAJ Gorj care au constatat ca in urma impactului a rezultat o victima de sex masculin in varsta de 37 de ani care a suferit leziuni grave.
Barbatul a fost preluat de catre echipajul de ambulanta care l-a transportat la spitalul din Motru”, transmite ISU Gorj.

Potrivit IPJ Gorj: ”

La data de 10 august a.c., polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Motru au fost sesizați prin apelul unic 112, cu privire la faptul că pe raza satului Cîrciu din comuna Văgiulești a avut loc un accident rutier.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit că un bărbat de 37 ani, din comuna Văgiulești, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 671 B Cîrciu, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a pierdut controlul volanului și a intrat în coliziune cu un cap de pod, ricoșând în gardul unui imobil.

În urma impactului a rezultat rănirea bărbatului de 37 de ani.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, acesta indicând un rezultat negativ.

Polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”.

Galerie foto





Vizualizări: 3,580

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: